Beginpagina

Taalcoach

SamenSpraak

Corona

Contact

 

 

SamenSpraak in een Groep

Maar SamenSpraak Echt-Susteren biedt meer:
eenmaal per week organiseren wij een taalactiviteit in groepsverband in Buurthuis St. Joris te Echt en in Cultureel Centrum "D'n Hook" te Susteren. Hier is iedereen welkom die bij ons staat ingeschreven, maar ook als u meer over SamenSpraak wil weten.

Onder begeleiding van enkele vrijwilligers worden in deze conversatiegroep tal van onderwerpen besproken. De gelegenheid bij uitstek om Nederlands te oefenen, maar ook om ervaringen uit te wisselen en kennis te maken met de Nederlandse cultuur en maatschappij.
Bovendien komen anderstaligen in contact met lotgenoten, waarbij veel informatie over elkaars culturen wordt uitgewisseld.

Anderstaligen die geen gebruik meer (kunnen) maken van het Taalcoachproject - omdat bijvoorbeeld de termijn van een jaar voorbij is - mogen hier ook aansluiten. Dit voorkomt een terugval van hun verworven taalkennis. En het is nog gezellig ook!

Ook voor dit project kunt u zich aanmelden via de contactpagina, zowel voor vrijwilligers als deelnemers. Wilt u eens kennismaken met de mensen van SamenSpraak dan bent u van harte welkom.


Buurthuis St. Joris
Cypresstraat 58
6101JX Echt

Data 2020:
Elke donderdag, behalve in (school)vakanties
10.00 - 11.30 uur.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

D'n Hook
Reinoud van Gelderstraat 61a
6114 EA Susteren

Data 2020:
Elke woensdag, behalve in (school)vakanties
10.00 - 11.30 uur.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++